Kamloops Courthouse Renovations

THE PROJECT

Work included the removal of the main building entrance, which was a concrete stair structure, construction of a new concrete stair entry with precast façade structure and updated safety and access features. Reinstatement of the building envelope and finishes to match the existing structure were also required. Maintaining safe employee and public access was required throughout the project’s life cycle. This required careful planning and scheduling to minimize effect on the building’s multiple tenants and the public, including, but not limited to, noise and dust mitigation and safety hoarding during construction activities.

LOCATION: Kamloops, BC

CONTRACTUAL DATES: Oct 2017 – July 2018

If you are curious about how we do business, thinking of a future project, or ready to break ground now: